Sannolikhetsteori Kunskap om köpa prepper butik på nätet

Fortfarande inte säker på att något hemskt kan hända med vår dyrbara Värld? Låt oss vända oss till matte.

Sannolikheten att en extra hemsk händelse kommer att hända under ett visst år i ditt liv är minimal. Men det här gäller bara en händelse. För att få ett resultat nära verkligheten måste du lägga till alla möjliga situationer.

Även om vi bara tänker på 10 sådana katastrofer och den minsta andelen sannolikhet, är det vad vi får: 10 x 0,01% = 0,1%

En händelse har 1 chans i 10,000, och 10 händelser hade redan 1 chans i 1000. Minns att det finns långt ifrån 10 möjliga katastrofer. Försök att komma ihåg varje större händelse eller katastrof som hände i världen på ett år, och du kommer att se till att siffrorna inte ljuger och köpa prepper butik på nätet.

Och det är bara för ett år av livet. Vilka är chanserna att en katastrof kommer att hända i ditt långa och lyckliga liv? Låt oss svara utan siffror-de är mycket höga. Det råder ingen tvekan om att något säkert kommer att hända, något som kräver nödåtgärder från dig.

Det här är svaret på frågan: “är det värt att börja förbereda just nu, eller är det bättre att vänta på något?”Det finns ingen anledning att vänta. Nästa vecka, nästa månad eller nästa år kan vara för sent.