Sätt att tjäna pengar online

Oavsett om du har ett huvudjobb eller inte, bör du ha minst en online inkomstkälla just nu. Om du kan tillbringa dagen på Instagram, Youtube och Netflix, varför inte dra nytta av internet för att utbilda dig själv och kämpa för din ekonomiska frihet?

Observera: på internet finns konkurrens om ett rör, det är nödvändigt att ha 20 gånger mer självdisciplin och koncentration än i ett normalt jobb och du måste vara villig att lära dig hela tiden.

Men det är också sant att friheten att arbeta hemifrån eller på den plats du vill och när du vill, det är ovärderligt. Dessutom, om du inte blir krossad i början och anpassa och göra ett hål på marknaden kan du generera mycket mer än i ett aktuellt jobb.

I den här artikeln hittar du några idéer för att tjäna pengar online. För vissa av dem behöver du någon form av skicklighet, för lite pengar att investera, för andra mycket engagemang, tid och lust att lära sig.

5 Hacka för att tjäna pengar online:

Först utbilda dig själv: läs böcker och ta kurser
Välj en sektor och specialisera sig till fullo
Ta anteckningar av strategier, resurser och idéer
Hitta ett jobb online för att lära sig snabbare
Investera de pengar du tjänar i någon form av digital verksamhet

Vanliga frågor:

Är det lätt att tjäna pengar online? Lätt är inte: det finns varje tävling för ett rör, du behöver lära dig mycket, för att lyckas i det område som är en måste vara självdisciplinerad, kunna koncentrera sig under långa timmar och vara villig att göra uppoffringar. Det enklaste sättet att tjäna pengar är på traditionellt sätt: att få ett lågkvalitativt, tråkigt och repetitivt jobb.

Är det möjligt att leva på passiv inkomst? Ja, det är möjligt, men det är inte tillgängligt för alla. Det finns människor som lever sina affiliate provisioner, Google Adsense, utdelningar som betalas av de aktier du har köpt, hyra, etc, men det är viktigt att lyfta fram de få som uppnått detta, arbetat hårt i flera år för att uppnå den livsstilen, så om du inte har hundratusentals euro att investera, eller en publik som redan skapats, bör ditt fokus inte vara “att leva av passiv inkomst”.

Hur man gör snabba pengar online? Det beror på det kapital du måste investera i skapandet av ett företag, anställa anställda eller frilansare och investera i reklam samt din kompetensnivå och; med någon typ av digital aptitude kommer att tjäna dig att starta ditt eget företag, eller att arbeta som konsult och frilansare.

Vilka produkter kan jag sälja hemifrån? Kläder, anpassade T-shirts och muggar, produkter från Kina, Polen och Turkiet, hantverk, online kurser i något ämne du behärskar, Amazon produkter med dess affiliate program, programvara och program från flera företag som betalar en provision för varje försäljning görs, etc.
Sätt att tjäna pengar online kan du läsa om här:

Om du kan lösa problemet med någon person eller företag, kommer du att kunna tjäna pengar på internet. Det finns 3 huvudsakliga sätt du kan välja: försäljning av produkter, tjänster och rådgivning i ett område som du behärskar eller arbetar på distans antingen med kontrakt eller genom frilansning.

1-försäljning av produkter detta kan vara fysiskt eller digitalt, när det gäller fysik har du möjlighet att lagra en produkt eller skicka direkt från leverantören till kunden (dropshipping), när det gäller digital försäljning talar vi om programvara, kurser, e-böcker och även produkter som när du säljer dem får du en liten provision (affiliates).

2-tjänster och rådgivning kräver vanligtvis inte investeringar för att starta som föregående punkt, men de beror på din expertis i vissa frågor. Behärskar du någon form av marknadsföring? Har du erfarenhet av att skapa företag eller ledande team? Kan du öka omsättningen av ett företag med din kunskap om neuroekonomi eller minska kostnaderna med optimeringsstrategier och tillväxthacking?

3-Om du rider tätt pengarna för att investera i ett företag och fortfarande inte har förmåga och kompetens att hjälpa andra företag, är det återstående alternativet att utföra någon form av distansarbete som: kundservice, ledning, e-handel, innehållsskrivning, översättning, grafisk design, spelningar (mikrotjänster) etc

Dessa är de 3 huvudområdena och sorteras efter svårighet samt tillväxtpotential, dvs nummer 1 (försäljning) är den svåraste/komplexa men på lång sikt är metoden (som om allt går bra) kan generera mer pengar, medan nummer 3 är det enklaste att starta men dess tillväxtpotential är den minsta.

  • Det finns andra fall som inte passar in i de tre huvudkategorierna som matchad vadslagning, Youtube eller genomför undersökningar till exempel. Vi pratar om dessa senare, så fortsätt läsa!