Välja en elektronisk cigarett: de viktigaste kriterierna

Att välja en elektronisk cigarett ( ecigg, e-cigg, e cigg och e-cig ) kan verka som en lätt uppgift. Faktum är att för vissa kommer operationen ner till att ta ett erkänt varumärke eller modell som säljs till ett överkomligt pris och sedan köpa påfyllningar. Men inför mångfalden av modeller som erbjuds på marknaden kan det vara en utmaning för en nybörjare att hitta sig själv.

Som en påminnelse fungerar en e-cigarett tack vare ett batteri som levererar det med en elektrisk ström. Den består också av ett motstånd att byta regelbundet, en tank som innehåller vätskan till vape och en droppspets.

Förutom dessa viktiga element måste du ta hänsyn till dina vanor, behov, smaker och budget när du väljer en elektronisk cigarett.
Välja en elektronisk cigarett som passar rökarens profil

Rökarens profil är avgörande för att välja en e-cigarett. Genom att utvärdera din dagliga tobakskonsumtion kan du välja ett material som bäst uppfyller dina behov. Baserat på detta utmärks 3 typer av rökare.
Den lilla rökaren som begränsar sig till 10 cigaretter om dagen

Den idealiska för denna rökare skulle vara att ha en enkel och kompakt e-cigarett som han lätt kan ta överallt. Detta är särskilt fallet för pods, pocket och rörformat som kombinerar praktiska och diskretion.

Podformat är mycket enkla att använda allt-i-ett-enheter. De fylls på genom färdiga patroner. Fortfarande känd som “plug and play”, dessa finns på Le petit fumeur plattform.

Rörformatet e-cigarett ser mycket ut som fickan. Kvalificerad som en klassiker, det gör att du kan justera den kraft eller rök som produceras för att få en tät dragning. Det är perfekt för nybörjare vapers. Även om alltmer mellanliggande eller avancerade rökare kan välja en elektronisk cigarett i detta format.
Den måttliga rökaren med 11 till 20 cigaretter om dagen

Här är resultatet att leta efter autonomi. Faktum är att för vaper att utföra sin funktion måste batteriet hålla minst hela dagen. Naturligtvis, för ett estetiskt behov, kan du också vara uppmärksam på satsens design. Det finns många fabrikat på marknaden, men det populäraste är helt klart: Aspire, Eleaf, GeekVape, Innokin, Joytech, Lost Vape, MLife, Peoplesmoker, Sigelei, Smok, Suorin, Uwell, Vaporesso, Voopoo och Wismec. Dessa har bra vape, ecigg och e-cigaretter produkter i sitt sortiment!

För denna typ av profil slår ingenting de boxformat som är skyldiga sitt namn till batteriet i form av en liten rektangulär låda. De är huvudsakligen utrustade med en clearomizer och en större möjlighet till justeringar. De är förresten de mest effektiva och kraftfulla modellerna på marknaden.
Den stora rökaren som tar mer än 20 cigaretter om dagen

På denna nivå behöver rökaren en autonom och stabil enhet som erbjuder honom timmar av vape utan avbrott. För denna vaper rekommenderas det också att välja en mer teknisk och kraftfull elektronisk cigarett som box type vapers.

Slutligen finns det redigerbara dessa e-cigg köpte vi från Vape.se elektroniska cigaretter. Kallas mod, dessa är mycket kraftfulla med batteridrift. Dessa format är dock reserverade för användare med en stor erfarenhet av vape och expertis inom el.

Det är också viktigt att komma ihåg att vaping är förbjudet på vissa ställen. Hitta relevanta platser här.
Utvärdera prestanda för den elektroniska cigaretten

För en trevligaste användarupplevelse är det mycket viktigt att kontrollera autonomin, kraften och typen av dragning av en e-cigarett.

Effekten av en e-cigarett utvärderas på ångan av den elektroniska cigaretten. För att producera större moln är det nödvändigt att föredra kit med en maximal effekt på minst 40 W.
Självständighet

Uttryckt i mAh är dessa data vanligtvis mellan 1500 och 2500 för batteripaket. Det finns också utrustning med ackumulatorer. För att vape utan avbrott skulle idealet därför vara att välja dessa modeller som erbjuder en obegränsad användningstid.

Tankens kapacitet påverkar också vaperens autonomi. Typiskt är kapaciteten hos dessa pyrex-behållare Cirka 2-9 ml.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.